Originally posted by WeEeEeEzZzZyYy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Post Pics of yourself
Collapse
X
-
Originally posted by WeEeEeEzZzZyYy View Post
Aye! sthap :$ u are making me feel like Miley with Mack
Comment
-
Originally posted by Mbminas View PostDoes she worth the jail?
thug laif ma nigga zhuga zhuga lif estail la gripe madafaka k me va a dejar zeka Biba guilireh ma boifren okkkkk????lyfestyle uahannid stunna NIGGAAAAAAAAAAAA
Jewish boiz Chorizo pamplona gang
Comment
-
Originally posted by Korko Veins View PostYup dammmmmnnn bro fo sho!!!!! jewis boi asjfkdjaskssksa chorizo de pamplona she ma bestie nikka we da bomb
thug laif ma nigga zhuga zhuga lif estail la gripe madafaka k me va a dejar zeka Biba guilireh ma boifren okkkkk????lyfestyle uahannid stunna NIGGAAAAAAAAAAAA
Comment
-
Originally posted by Mbminas View Posttranslate pls.
Comment
-
Originally posted by Korko Veins View PostExcuse me sir, i write like a troll, even tho this time i was talking serious, but men... u aren't enough clever to understand me jewis boi playboi chorizon pamplona #suaj #flou #stunna #bish #chorizo #pamplona #madonna #cactus YU KNO BRO IMMA PIMP madonna te besa madonna kissin yu zoila cerda
Comment
-
Originally posted by Mbminas View PostDoes she worth the jail?
It's Tunechi Homie, Master Of Ceremonies.
Comment
-
Originally posted by LilTunƎchi View PostYup dammmmmnnn bro fo sho!!!!! jewis boi asjfkdjaskssksa chorizo de pamplona she ma bestie nikka we da bomb
Comment
Comment